DØGNVAGT 36 47 47 47

Dørautomatik og portautomatik - Montering af dørlukker og dørpumpe​

​Hos Jahn’s Låseservice tilbyder vi levering og montering af forskellige former for dørautomatik og portautomatik til konkurrencedygtige priser for kunder i blandt andet Hvidovre, Rødovre og hele København samt på Amager.

Vi kan blandt andet tilbyde montering af en dørlukker eller en dørpumpe, og alle vores produkter har lang levetid. Derudover kan alle de forskellige modeller indstilles og justeres individuelt, så de er tilpasset dit præcise behov.

Portautomatik og dørautomatik kan kombineres med både alarmsystemer og adgangskontrol.

Montering af en automatisk dørlukker / dørpumpe

Montering af en automatisk dørlukker, også kaldet en dørpumpe, kan være ideelt i virksomheder. Dette gælder både ved indgangspartier, men også ved bygningens øvrige døre. 

Med en dørlukker behøver du nemlig aldrig længere at tænke på at huske at lukke døren efter dig, og du slipper også for de gener, en åben dør kan medføre. Derudover kan du med en dørpumpe også opnå store varmebesparelser, da der ikke vil trække kold luft ind, når døren altid er lukket.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på portautomatik / dørautomatik

Er du interesseret i at høre mere om de forskellige muligheder inden for portautomatik og dørautomatik, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på en automatisk dørlukker, er du altid meget velkommen til at kontakte os. 

Du kan enten ringe til os på telefon 36 47 47 47, eller du kan skrive til vores e-mail bj@jahnslaase.dk.

​​

Send os en forespørgsel

Vi vender tilbage hurtigst muligt​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jahn's Låseservice

v/Bjørn Johnny Jahn

CVR: 58816868

Kontakt

Telefon: 36 47 47 47

E-mail: bj@jahnslaase.dk