DØGNVAGT 36 47 47 47

Udskiftning og omkodning af lås

Hos Jahn’s Låseservice tilbyder vi omkodning, oplukning og udskiftning af lås hos private og erhverv i Hvidovre, Rødovre eller København. 

Ønsker du omstilling af lås, hvor du kan bruge den samme nøgle til hoveddøren, skuret og måske dit sommerhus, er vi leveringsdygtige til en fordelagtig pris, og vi kan hjælpe med alle typer låsesystemer. Dog har vi helt særligt kompetencer inden for omstilling af Ruko lås.

Få én nøgle til alt ved omstilling af lås

Ved omstilling af Ruko lås eller andre låse, går man ind og ændrer ved den nuværende kodning, der ligger i systemet. Det er en omkodning af låsecylindre, der skal til for at ændre låsens funktion. Er du træt af at have forskellige nøgler til alle dine døre, er dette en god mulighed.


Nem og hurtig omkodning af lås

Gennem mange år har vi hjulpet private boligejere med oplukning, når de er kommet til at låse sig selv ude. Mister man sin nøgle, og vil man gerne have et nyt system, er en omkodning af lås nødvendigt i forhold til sikkerheden. Ellers kan man også vælge løsningen med en udskiftning af lås.​

Vi kan klare omkodning af lås og omstilling af lås ganske nemt og hurtigt, og grundighed er et nøgleord i alt hvad vi foretager os. Med os som din låsesmed er du altid sikker på at få udført et ordentligt stykke arbejde. Vi har døgnvagt, så du kan tilkalde os i tilfælde af, at du har låst dig selv ude om natten. Vi hjælper kunder både dag og nat.

Kontakt os og hør mere

​Ønsker du at høre mere om vores priser, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på udskiftning af lås, så er du velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på telefon 36 47 47 47 eller skriv til os på e-mail bj@jahnslaase.dk. Vi hjælper dig gennem professionel rådgivning.

Send os en forespørgsel

Vi vender tilbage hurtigst muligt​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jahn's Låseservice

v/Bjørn Johnny Jahn

CVR: 58816868

Kontakt

Telefon: 36 47 47 47

E-mail: bj@jahnslaase.dk