DØGNVAGT 36 47 47 47

Adgangskontrol med brik skaber en sikker hverdag

Ønsker du et system, der gør det nemt for dig at skabe et overblik? Så har låsesmed Jahn's Låseservice i Hvidovre løsningen til dig med vores adgangskontrol.

Vi tilbyder blandt andet elektronisk låsesystem og adgangskontrolsystem. Vi har mange kunder i blandt andet Hvidovre, Rødovre og andre steder i København.

Et adgangskontrolsystem har høj sikkerhed, der gør det nemt og fleksibelt for dig at administrere, hvem der kommer og går. Vi fører systemer inden for adgangskontrol med brik, der kan have op til:

  • 4000 brugere
  • 100 døre
  • 200 læsere
  • 2500 hændelser pr. modul
  • Modem drift
  • 50 bruger grupper
  • 80 tidszoner

Man kan starte med et mindre adgangskontrolsystem, og så udvide systemet efterhånden som behovet stiger. 

Nem og fleksibel løsning til virksomheden

Med en elektronisk adgangskontrol er der mange fordele at hente. Det er let og hurtigt at kombinere og opgradere løsningerne uden, at det er nødvendigt at udskifte hele systemet. 

Samtidig kan I risikere at skulle omlægge hele systemet med et mekanisk låsesystem, hvis blot en enkelt nøgle forsvinder. Det problem slipper I for med vores adgangskontrol med brik – en af de mange fordele med et elektronisk låsesystem.

Alle vores sikringsløsninger lever op til de europæiske sikkerhedsstandarder og til SKAFOR-kravene. Det betyder, at alle sikringer er godkendt af forsikringsselskaberne.

Kontakt os og hør mere om adgangskontrol med brik

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om vores adgangskontrol med brik eller et andet elektronisk låsesystem, eller hvis du ønsker at høre om vores priser. Har du en konkret opgave, udarbejder vi gerne en pris til dig.

​​

Ring på telefon 36 47 47 47 eller skriv til vores e-mail bj@jahnslaase.dk. Vi står altid klar med råd og vejledning, så I får den optimale løsning til jeres behov.

Send os en forespørgsel

Vi vender tilbage hurtigst muligt​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jahn's Låseservice

v/Bjørn Johnny Jahn

CVR: 58816868

Kontakt

Telefon: 36 47 47 47

E-mail: bj@jahnslaase.dk