DØGNVAGT 36 47 47 47

​Nøglesystem der dækker ethvert behov

​Har du brug for et nyt nøglesystem, og leder du i den forbindelse efter en dygtig og erfaren låsesmed, der kan hjælpe dig? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Jahn's Låseservice står vi klar til at hjælpe dig med at løse din opgave, hvad enten vi skal køre til Hvidovre, Rødovre, København eller andre omkringliggende områder.

Vælg mellem flere forskellige systemer

Der eksisterer i dag flere forskellige nøglesystemer, og nedenfor kan du finde en kort beskrivelse af nogle af de mest almindelige systemer, der anvendes i dag.

Kombineret nøglesystem

Et kombineret nøglesystem betyder, at hver person kun har en nøgle, der passer til de lokaler, hvortil den pågældende person har adgang.

Et kombineret nøglesystem bliver derfor opbygget individuelt ud fra særlige forhold og ønsker.

Hovednøglesystem

Et hovednøglesystem består af et antal låse, der kan åbnes af hver sin nøgle. Samtidig findes der en hovednøgle, som kan åbne alle låsene.

Ens-lukkende låse

Ens-lukkende låse består af et antal ens-kodede låsecylindre, der alle kan åbnes med den samme nøgle.​

Få rådgivning omkring valg af nøglesystem

Ud over de nævnte systemer findes der også andre nøglesystems-løsninger.

Hos Jahn's Låseservice står vi derfor klar til at rådgive dig om, hvilket nøglesystem der vil passe bedst til lige netop dig og din virksomhed, hvad enten det er et elektronisk eller manuelt system, du har behov for.

Vi står også klar til at besvare eventuelle spørgsmål, ligesom vi også gerne udarbejder et uforpligtende tilbud på lige netop det system, der vil være det bedste match ud fra dine ønsker og behov.

Vi ser frem til at hjælpe dig med dit nøglesystem!

Send os en forespørgsel

Vi vender tilbage hurtigst muligt​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jahn's Låseservice

v/Bjørn Johnny Jahn

CVR: 58816868

Kontakt

Telefon: 36 47 47 47

E-mail: bj@jahnslaase.dk