DØGNVAGT 36 47 47 47

Tyverisikring: Opsætning af tyverialarm til private og erhverv

Ønsker du tyverisikring din private bolig eller din virksomhed i Hvidovre, Rødovre eller København, tilbyder vi hos Jahn’s Låseservice forskellige former for tyverialarm i høj kvalitet.

Vi forhandler både store og små alarmsystemer til attraktive priser i forskellige klasser, som er sikkerhedsgodkendt, hvor du trygt kan bestille din løsning hos os.

Mange års erfaring med opsætning af privatalarm og tyverialarm

Vi har mange års erfaring som låsesmed med opsætning af privatalarm i private boliger og tyverialarm i virksomheder, hvor man gerne vil have tyverisikring, der giver større sikkerhed og tryghed.

Alarmsystemer er meget forskellige. Er der tale om en privatalarm, er det et noget mindre alarmanlæg sammenlignet med et til større virksomheder, eller går du og mangler en alarm til hus? Vi tilbyder alle mulige løsninger til unikke behov i hele København.

Professionel tyverisikring der skaber tryghed

Har du været udsat for indbrud i dit hus, kan en alarm til hus være med til at skabe større tryghed for dig og din familie. Vi er leveringsdygtige af et alarmsystem, der eksempelvis kan kombineres med adgangskontrol, så der er et ekstra niveau af sikkerhed på dit system.​

Vi varetager selv salg, montering og reparation af alle vores alarmsystemer, hvorfor vi kender til alle systemerne. Vil du høre mere om funktionalitet, så rådgiver vi gerne, så du får en tyverialarm, der imødekommer dine forventninger og giver dig og din familie ro i sindet.​

​Få et uforpligtende tilbud på montering af et alarmsystem

Hos Jahn’s Låseservice tilbyder vi salg og montering af en tyverialarm i høj kvalitet til en attraktiv pris. Vil du høre mere om, hvad vi har at tilbyde?

Kontakt os på telefon 36 47 47 47 eller skriv til os på e-mail bj@jahnslaase.dk, hvis du ønsker at høre mere om fordelene ved at få monteret en privatalarm eller en tyverialarm i virksomheden, eller hvis du kunne tænke dig et uforpligtende tilbud på dit kommende alarmsystem.

Send os en forespørgsel

Vi vender tilbage hurtigst muligt​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jahn's Låseservice

v/Bjørn Johnny Jahn

CVR: 58816868

Kontakt

Telefon: 36 47 47 47

E-mail: bj@jahnslaase.dk