DØGNVAGT 36 47 47 47

Kameraovervågning med fuld opsætning

Hos Jahn's L​åseservice tilbyder vi udover regulær låseservice, kameraovervågning til private og erhverv i blandt andet Hvidovre, Rødovre, på Amager samt i hele København, som ønsker at optimere sikkerheden og skabe mere tryghed. 

At have overvågning i en bolig og signalere med det nedsætter risikoen for indbrud og tyveri. Det kan derfor være et godt tiltag, hvis du ikke føler dig tryg.

Hvorfor er det en god ide at have kameraovervågning?

Du får naturligvis en grundig instruktion i, hvordan og hvorledes din videoovervågning virker, således at du er i stand til at betjene det selv. 

Opsætning af et overvågningskamera er en rigtig god investering, da det virker præventivt ved at skræmme indbrudstyven væk, og har du været så uheldig at have besøg af en indbrudstyv alligevel, så er det meget nemmere at identificere tyven ved hjælp af videoovervågning, end det ellers ville være.

Professionel rådgivning om videoovervågning

Har du overvejet at få monteret videoovervågning? Med et udendørs overvågningskamera kan du se, hvem der er på din ejendom samt levere bevismateriale til politiet, hvis du en dag er udsat for indbrud uden for virksomhedens åbningstid.

 Vi tilbyder opsætning af kameraovervågning til en billig pris, og vi sikrer os, at alt fungerer optimalt, før vi kører igen.

Vil du høre mere om de forskelligartede typer kameraovervågning, vi forhandler og opsætter, kan du få professionel rådgivning hos os. Her kan du høre om de mange fordele samt vælge et system, der imødekommer dine forventninger, ønsker og krav. Vi er klar til at hjælpe dig og din virksomhed.


Kontakt os og hør mere om de forskellige muligheder for overvågning

Er du interesseret i at høre mere om de mange fordele ved at have overvågning på sin grund, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på videoovervågning, hører vi meget gerne fra dig. Du skal blot ringe til os på telefon 36 47 47 47 eller skrive til vores e-mail bj@jahnslaase.dk, hvis vi skal hjælpe.

Send os en forespørgsel

Vi vender tilbage hurtigst muligt​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jahn's Låseservice

v/Bjørn Johnny Jahn

CVR: 58816868

Kontakt

Telefon: 36 47 47 47

E-mail: bj@jahnslaase.dk