DØGNVAGT 36 47 47 47

Kameraovervågning med fuld opsætning

Jahn's Låseservice tilbyder kameraovervågning til private og erhverv i København, som ønsker at optimere sikkerheden og skabe mere tryghed. At have overvågning i en bolig og signalere med det nedsætter risikoen for indbrud og tyveri. Det kan derfor være et godt tiltag, hvis du ikke føler dig tryg.

Du får naturligvis en grundig instruktion i, hvordan og hvorledes det virker, således at du er i stand til at betjene det selv. Har du erfaret indbrud i din virksomhed er kameraovervågning en god investering.

Professionel rådgivning om kameraovervågning

Har du overvejet at få monteret et overvågningskamera? Med et udendørs overvågningskamera kan du se, hvem der er på din ejendom samt levere bevismateriale til politiet, hvis du en dag er udsat for indbrud uden for virksomhedens åbningstid. Vi tilbyder opsætning af videoovervågning til konkurrencedygtige priser og sikrer os, at alt fungerer optimalt, før vi kører igen.

Vil du høre mere om de forskelligartede typer kameraovervågning, vi forhandler og opsætter, kan du få professionel rådgivning hos os. Her kan du høre om de mange fordele samt vælge et system, der imødekommer dine forventninger, ønsker og krav. Vi er klar til at hjælpe dig og din virksomhed.

Kontakt os for et tilbud på videoovervågning med video

Vil du have et godt tilbud på billig kameraovervågning, er du velkommen til at give os et kald, hvor du kan høre mere om priser og muligheder.

Vi har døgnvagt og vi rykker gerne ud i områderne omkring Rødovre og Hvidovre, hvis behovet skulle opstå.

Ring til os på telefon 36 47 47 47 eller skriv til os på e-mail bj@jahnslaase.dk, hvis vi skal hjælpe.

Send os en forespørgsel

Vi vender tilbage hurtigst muligt​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jahn's Låseservice

v/Bjørn Johnny Jahn

CVR: 58816868

Adresse​

Hvidovre Torv 4A

2650 Hvidovre

Kontakt

Telefon: 36 47 47 47

E-mail: bj@jahnslaase.dk

JAHN'S LÅSESERVICE V/BJØRN JOHNNY JAHN
Hvidovre Torv 4a
2650 Hvidovre