DØGNVAGT 36 47 47 47

Udskiftning og omkodning af lås

Hos Jahn’s Lås​eservice tilbyder vi omkodning og udskiftning af lås hos private og erhverv i Hvidovre, Rødovre, på Amager og i hele København. 

Ønsker du omstilling af lås, hvor du kan bruge den samme nøgle til hoveddøren, skuret og måske dit sommerhus, er vi leveringsdygtige til en fordelagtig pris, og vi kan hjælpe med alle typer låsesystemer.

Få én nøgle til alt ved omstilling af lås

Ved omstilling af lås går man ind og ændrer ved den nuværende kodning, der ligger i systemet. Det er en omkodning af låsecylindre, der skal til for at ændre låsens funktion. Er du træt af at have forskellige nøgler til alle dine døre, er det en god mulighed.

Nem og hurtig omkodning af lås

Gennem mange år har vi hjulpet private boligejere med at få adgang til deres bolig, fordi de er kommet til at låse sig selv ude. Mister man sin nøgle, og vil man gerne have et nyt system, er omkodning af lås nødvendigt i forhold til sikkerheden.

Har du tabt din nøgle i nabolaget, kan folk let få adgang til din bolig. Du bør derfor få udskiftet din lås under alle omstændigheder. 

Vi kan klare omkodning og omstilling af lås ganske nemt og hurtigt, og vi er meget grundige og omhyggelige i alt, hvad vi foretager os.

Med os som din låsesmed er du altid sikker på at få udført et ordentligt stykke arbejde. Vi har døgnvagt, så du kan tilkalde os i tilfælde af, at du har låst dig selv ude. Vi hjælper kunder både dag og nat.

Hvad koster udskiftning af lås?

Vores priser på oplukning og omkodning ligger på 600-800 kr. Læs mere om det her.

Ønsker du at høre mere om vores priser, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på udskiftning af lås, så er du velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på telefon 36 47 47 47 eller skriv til os på e-mail bj@jahnslaase.dk. Vi hjælper dig gennem en professionel rådgivning.

Send os en forespørgsel

Vi vender tilbage hurtigst muligt​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jahn's Låseservice

v/Bjørn Johnny Jahn

CVR: 58816868

Kontakt

Telefon: 36 47 47 47

E-mail: bj@jahnslaase.dk