DØGNVAGT 36 47 47 47

Udskiftning af lås og omkodning af alle låse

Hos Jahn’s Låseservice tilbyder vi udskiftning af lås hos private og erhverv i Hvidovre. Ønsker du omstilling af lås, hvor du kan bruge den samme nøgle til hoveddøren, skuret og måske dit sommerhus, er vi leveringsdygtige og kan hjælpe med alle typer låsesystemer.

Ved omkodning af lås går man ind og ændrer ved den nuværende kodning, der ligger i systemet. Det er en omkodning af låsecylindre, der skal til for at ændre låsens funktion. Er du træt af at have forskellige nøgler til alle dine døre, er det en god mulighed.

Nem og hurtig omkodning af lås

Gennem mange år har vi hjulpet private boligejere med at få adgang til deres bolig, fordi de er kommet til at låse sig selv ude. Mister man sin nøgle, og vil man gerne have et nyt system, er omkodning af lås nødvendigt i forhold til sikkerheden. 

Har du tabt din nøgle i nabolaget, kan folk let få adgang til din bolig. Du bør derfor få udskiftning af din lås under alle omstændigheder. Vi kan klare omkodningen af lås ganske nemt og hurtigt, og vi er meget grundige og omhyggelige i alt, vi foretager os. 

Med os som din låsesmed er du altid sikker på at få udført et ordentligt stykke arbejde. Vi har døgnvagt så du kan tilkalde os, i tilfælde af at du har låst dig selv ude.

Vi hjælper kunder både dag og nat og kører gerne i områderne Rødovre, Hvidovre og resten af København.​

Hvad koster udskiftning af lås?

​Vores priser på udskiftning af lås varierer afhængigt af servicen på din opgave. Ønsker du at høre mere om vores priser eller vil du have et tilbud på din opgave, så er du velkommen til til kontakte os. 

Du kan ringe til os på telefon 36 47 47 47 eller skriv til os på e-mail bj@jahnslaase.dk. Vi hjælper dig gennem en professionel rådgivning.

Send os en forespørgsel

Vi vender tilbage hurtigst muligt​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jahn's Låseservice

v/Bjørn Johnny Jahn

CVR: 58816868

Adresse​

Hvidovre Torv 4A

2650 Hvidovre

Kontakt

Telefon: 36 47 47 47

E-mail: bj@jahnslaase.dk

JAHN'S LÅSESERVICE V/BJØRN JOHNNY JAHN
Hvidovre Torv 4a
2650 Hvidovre