DØGNVAGT 36 47 47 47

Tyverisikring og alarmsystemer til private og erhverv

Ønsker du tyverisikring din private bolig eller firma i Hvidovre eller Rødovre, tilbyder vi hos Jahn’s Låseservice forskellige typer systemer i høj kvalitet. Vi forhandler både store og små alarmsystemer i forskellige klasser, som er sikkerhedsgodkendt, hvor du trygt kan bestille din løsning hos os.

Vi har mange års erfaring med opsætning af tyverialarm i private boliger og virksomheder, hvor man gerne vil have tyverisikring, der giver større sikkerhed og tryghed. Alarmsystemer er meget forskellige. Er det et alarmsystem til private, er det et noget mindre alarmanlæg sammenlignet med et til større virksomheder. Vi tilbyder alle mulige løsninger til unikke behov i hele København.

Professionel tyverisikring der skaber tryghed

Har du været udsat for indbrud i dit hus, kan en tyverisikring til hus være med til at skabe større tryghed for dig og din familie. Vi er leveringsdygtige af et alarmsystem, der eksempelvis kan kombineres med adgangskontrol, så der er et ekstra niveau af sikkerhed på dit system.

Vi varetager selv salg, montering og reparation af alle vores tyverisikringer, hvorfor vi kender til alle systemerne. Vil du høre mere om funktionalitet, rådgiver vi gerne, så du får en privat alarm, der imødekommer dine forventninger og giver dig og din familie ro i sindet.

Montering til konkurrencedygtige priser

Hos Jahn’s Låseservice tilbyder vi salg og montering af tyverisikring i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vil du høre mere om, hvad vi har at tilbyde?

Kontakt os på telefon 36 47 47 47 eller skriv til os på e-mail bj@jahnslaase.dk, hvor du også kan høre om vores priser og vores produkter.

Send os en forespørgsel

Vi vender tilbage hurtigst muligt​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jahn's Låseservice

v/Bjørn Johnny Jahn

CVR: 58816868

Adresse​

Hvidovre Torv 4A

2650 Hvidovre

Kontakt

Telefon: 36 47 47 47

E-mail: bj@jahnslaase.dk

JAHN'S LÅSESERVICE V/BJØRN JOHNNY JAHN
Hvidovre Torv 4a
2650 Hvidovre